Klantenservice

Vragen, vragen en nog eens vragen...

Stuur ons een e-mail

Mail naar info@jngl.nl en wij reageren 12 uur

Stel je vraag in de chat

Chat met ons en vraag ons alles wat je wil 😉

Algemene gegevens

jngl.nl
Berenkoog 49-215
1822BN Alkmaar, Nederland
E-mailadres: info@jngl.nl
KVK: 77589165
BTW-nummer: NL861056747B01

Bestellen

Mocht het bestellen niet lukken, dan vragen we je contact op te nemen. Dit kan per e-mail via info@jngl.nl of via onze live chat rechts onderin het scherm.

Betalen

We bieden de volgende betaalopties om jouw bestelling af te rekenen:

  • iDeal
  • Bancontact
  • Creditcard
  • PayPal
  • SOFORT Banking
  • Achteraf betalen (Klarna)
  • Op factuur (alleen voor bedrijven)

Als je achteraf wilt betalen, dan is dat geen probleem. We bieden je de mogelijkheid om via Klarna achteraf te betalen.

We bieden bedrijven de mogelijkheid om op factuur te betalen. Hiervoor willen we vragen contact op te nemen via de live chat of per e-mail via info@jngl.nl.

Mocht het betalen van jouw bestelling om de een of andere reden niet lukken, dan vragen we je contact op te nemen via de live chat of per e-mail via info@jngl.nl. We zullen je dan zo snel mogelijk helpen om alsnog te kunnen betalen.

Bezorgen

We hebben een speciale verpakking ontwikkeld waardoor de planten veilig door Nederland en België als pakket bezorgd kunnen worden. De kamerplanten worden vastgezet in de verpakking waardoor het zelfs mogelijk is de verpakking op de kop te zetten zonder problemen voor de plant.

De bezorging van jouw kamerplant duurt maximaal 72 uur. We doen er alles aan om jouw bestelling zo snel mogelijk af te leveren en wordt in de meeste gevallen dan ook al binnen 48 uur bezorgd.

We bieden verschillende bezorgopties aan, zodat jij altijd de bezorgoptie kan kiezen die het beste bij je past. We bieden de volgende bezorgopties aan:

Nederland
Standaard bezorging, van maandag tot en met zaterdag tussen 09:00 en 18:00 (Gratis bezorging vanaf €30, anders €5,00).

België
Standaard bezorging, van maandag tot en met zaterdag tussen 09:00 en 18:00 (Gratis bezorging vanaf €50, anders €6,60)

Garantie en retourneren

Mocht jouw kamerplant onverzorgd zijn geleverd, dan zullen wij de plant zonder problemen terugnemen. We sturen kosteloos een nieuwe plant op en je kan de onverzorgde kamerplant gratis terugsturen. We kunnen echter niet alle kamerplanten terugnemen. Wanneer een kamerplant zonder beschadiging is afgeleverd, dan is retourneren niet meer mogelijk. Daarnaast staan wij ook niet garant voor de verzorging van de plant. Indien een kamerplant onzorgvuldig is verzorgd en hierdoor dood gaat, dan ook is retourneren niet mogelijk.

Winkelwagen
Scroll to Top