One Tree Planted

Voor elk gekochte plant, planten wij een boom terug

Gaaf he, al dat groen in jouw huis! Planten en bomen zijn niet alleen heer sierlijk, ze hebben ook een hele belangrijke functie. Zo zorgen ze voor zuurstof en zijn het leefgebied van tienduizenden diersoorten. Zonder planten en bomen zijn we eigenlijk nergens. Toch worden er jaarlijks 16 miljoen (!) hectaren aan bomen gekapt, met name in de regenwouden hebben het zwaar te verduren. Hier verliezen ook nog eens miljoenen dieren hun leefomgeving.

We geven terug aan de natuur

De natuur geeft ons zo veel moois en daarom geven wij ook graag een stukje natuur terug. Met jouw aankoop bij jngl.nl maak je niet alleen jouw huis of kantoor iets groener maar ook de natuur. Wij planten namelijk voor elke gekochte plant of combi deal een boom in de natuur. Hiervoor werken wij samen met de organisatie One Tree Planted. One Tree Planted is een non-profit organisatie die zich inzet voor het behoud en herstel van de natuur door bomen te planten in gebieden over de hele wereld. Zo draag je ook met jouw aankoop bij aan het behoud van onze natuur.

Meer weten over One Tree Planted en het belang van bomen en planten? Neem dan eens een kijkje op de website van One Tree Planted!

Winkelwagen
Scroll to Top