Ga naar hoofdinhoud

Mini kamerplanten

Mini kamerplanten, zo schattig! Deze kleine vriendjes maken ieder hoekje, ook klein, net wat gezelliger en groener. Een mini kamerplant komt nog beter uit wanneer je hem bij wat andere mini plantjes neerzet, ook wel zo gezellig voor hen. Deze mini's kun je leuk combineren met elkaar door lekker te mixen en matchen, heb jij er al een paar? Op een bijzettafeltje, in de vensterbank of op een trendy plank aan de muur. Er zijn ontzettend veel verschillende soorten mini planten, ben jij al begonnen met verzamelen? Pas op, je zal snel verslaafd raken aan deze cuties!

Eigenschappen
Plek in huis
Watergift
Hoogte plant
Potmaat

    Miniplantjes, heb jij ze al in huis?

    Bij ons vind je een ruim assortiment aan mini kamerplanten. Mix en match ze bij elkaar en maak je eigen thuis jungle helemaal compleet met deze leuke mini's. Waar zet je deze mini's dan neer? Het grote voordeel: ze passen overal! Je hoeft je geen zorgen te maken of ze wel passen in dat ene hoekje of op die plank. Doordat zij zo klein zijn kun je zelf op je nachtkastje kwijt.

    De verzorging van deze mini kamerplanten is natuurlijk kleiner dan de verzorging van de grote versies. Dus je geeft minder water bijvoorbeeld. Net als de grote kamerplanten hebben de mini kamerplanten genoeg licht nodig en staan zij liever niet in te fel zonlicht, dit kan wel per plantje verschillen. Pas op dat je de mini kamerplanten niet te veel water geeft, dat kan ze snel beschadigen.