Ga naar hoofdinhoud
2x Strelizia Reginea transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte35 cm
2x Strelizia Reginea
2x Strelizia Reginea
Lengte check
Tweelingvogels uit het paradijs

Het zijn planten die beginnen als charmante groene aanvullingen op je ruimte. Maar naarmate de jaren verstrijken, ontwikkelen ze een diep karakter. Hun bladeren kunnen scheuren krijgen, een natuurlijk teken van groei dat bijdraagt aan hun unieke charme. Het echte hoogtepunt van hun ontwikkeling is echter hun bloei. Het kan tot acht jaar duren voordat ze hun eerste bloemen laten zien, maar als ze dat eenmaal doen is het een spectaculair gezicht. Het is een beloning voor geduld die niet te evenaren is.

Wat betreft de verzorging, deze planten zijn eenvoudig te onderhouden. Ze houden van een heldere plek, maar geen volle zon a.u.b., ze geven de voorkeur aan een zachter, indirect licht. En als het op water aankomt, houden ze van consistentie - regelmatig een beetje. Met deze basiszorg zullen ze blijven groeien en ontwikkelen, en je ruimte verrijken met hun groeiende schoonheid.

Regelmatig water nodig
Matig luchtzuiverend
Veel indirect licht
Giftig voor huisdieren
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 35 cm
12 cm
3325 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom