Ga naar hoofdinhoud
4x Coffea Arabica transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte25 cm
4x Coffea Arabica
4x Coffea Arabica
4x Coffea Arabica Vooraanzicht
4x Coffea Arabica Schuinaanzicht
4x Coffea Arabica Close-up
4x Coffea Arabica Sfeerbeeld
Lengte check
Geen slappe koffie

Na je eigen moestuintje met kruiden, is koffiebonen kweken de volgende stap! Als deze Coffea Arabica in bloei staat, kunnen er vruchten groeien met daarin koffiebonen. Wel moet je ze dan nog even drogen, roosteren en malen, maar voor dat bakkie koffie heb jij dat vast over.

De Coffea Arabica, ook wel koffieplant genoemd, is afkomstig uit Ethiopië. Arabica is een koffiesoort die voor driekwart van de totale kopjes koffie zorgt wereldwijd. Met een koffieplant heb je een vriend voor het leven: Verzorg hem goed en hij wordt samen met jou stokoud. Jij zal krimpen, maar deze plant is een doorgroeier. Hij kan in een huiskamer wel 2 tot 3 meter hoog worden! Wat deze kamerplant zo mooi maakt, zijn de diepgroene, maar vooral glanzende bladeren. Zet de koffieplant voor het raam, maar vermijd direct zonlicht: deze plant staat namelijk zelf al de hele dag te shinen!

Gemiddelde waterbehoefte
Licht luchtreinigend
Niet direct zonlicht, wel een lichte plaats
Niet giftig
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 25 cm
12 cm
2725 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom