Ga naar hoofdinhoud
4x Syngonium Arrow transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte25 cm
4x Syngonium Arrow
4x Syngonium Arrow
4x Syngonium Arrow Vooraanzicht
4x Syngonium Arrow Close-up
Lengte check
Pijlsnelle plant

De bladeren van de Syngonium Arrow zijn licht- en donkergroen en worden groter naarmate je de plant goed verzorgd. Deze plant groeit in de oerwouden van Zuid- en Midden-Amerika. Daar klimt ‘ie in bomen die metershoog staan. Hij zal echter niet snel in je gordijnen klimmen.

De naam ‘Arrow’ is niet gegeven omdat hij zo snel groeit, maar omdat deze plant leuke pijlvormige bladeren heeft. De Syngonium is heel goed in het verwijderen van schadelijke stoffen in je huis. Ideaal voor als je veel thuis werkt

Meestal is één keer per week een beetje water geven voldoende, maar je kan het altijd zelf checken door te voelen of de aarde nog vochtig is. De Syngonium is de beschutting van hoge bomen gewend en doet het dus niet geweldig in de volle zon. Wel houdt deze pijlsnelle plant van een plek met een flinke hoeveelheid licht.

Gemiddeld
Sterke luchtzuivering
Lichte plek, geen volle zon
Giftig voor huisdieren
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 25 cm
12 cm
2425 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom