Ga naar hoofdinhoud
Aglaonema Crete transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte25 cm
Aglaonema Crete
Aglaonema Crete
Aglaonema Crete Blad
Lengte check
Makkelijk, mooi en gezond: wat wil je nog meer?

Deze Aglaonema Crete is makkelijk, mooi en gezond. Meer heb je niet nodig toch? Deze plant is erg gemakkelijk in de verzorging, handig dus voor als je geen groene vingers hebt. Daarnaast is die ook nog gewoon hartstikke mooi en supergezond. De Aglaonema Crete is namelijk luchtzuiverend en zorgt ervoor dat de schadelijke stoffen in de lucht jou niet lastig zullen vallen. Hij verbetert de luchtvochtigheid in je huis en draagt bij aan een gezondere leefomgeving. De Aglaonema Crete is perfect voor in je badkamer, de meest vochtige kamer in je huis. Dat is nog eens gezellig douchen!

Gemiddeld water nodig
Luchtzuiverend
Weinig licht nodig
Giftig voor huisdieren
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 25 cm
12 cm
2575 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom