Ga naar hoofdinhoud
Aglaonema Maria transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte25 cm
Aglaonema Maria
Aglaonema Maria
Aglaonema Maria Blad
Lengte check
Schilderachtig mooi

Alsof er iemand is langsgekomen om alle bladeren te beschilderen, maar niets is minder waar: de kunstenaar van deze prachtigheid is de natuur zelf! De grote bladeren hebben allemaal een unieke tekening. Dit zorgt ervoor dat de Aglaonema als kamerplant goed uit de verf komt.

De Aglaonema komt oorspronkelijk uit Zuid-Oost Azië en groeit daar in de jungles, onder het dak van bladeren van de grote jongens. Hierdoor is deze plant gewend aan schaduw en is hij blij met een plekje wat verder weg van het raam vandaan. Nog niet overtuigd? Dan is het goed om te weten dat de Aglaonema op de lijst staat van de meest luchtzuiverende planten die onderzocht zijn door de NASA. Zo zie je maar weer dat een kleine plant voor grootse dingen kan zorgen!

Gemiddeld water nodig
Luchtzuiverend
Weinig licht nodig
Giftig voor huisdieren
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 25 cm
12 cm
2575 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom