Ga naar hoofdinhoud
Aglaonema Silver Bay transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte45 cm
Aglaonema Silver Bay
Aglaonema Silver Bay
Lengte check
Geluk groeit hier

Verwacht hier geen hooghartige diva. Dit bladrijke exemplaar is niet van het showy type, maar het wint wel terrein met zijn subtiele charme. Grote glanzende bladeren met een zilverachtige kern omringd door verschillende tinten groen - een aangename variatie op het klassieke groen dat je in de meeste planten ziet.

Deze plant is niet alleen prachtig om te zien, maar ook ontzettend makkelijk in de verzorging. Ze stelt weinig eisen aan haar omgeving en is tevreden met wat licht, af en toe water en een beetje liefde. En als klap op de vuurpijl, zorgt de Aglaonema Silver Bay ook nog eens voor een schonere lucht in huis!

Gemiddeld water nodig
Luchtzuiverend
Weinig licht nodig
Giftig voor huisdieren
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 45 cm
17 cm
3200 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom