Ga naar hoofdinhoud
Anthurium Arrow transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte40 cm
Anthurium Arrow
Anthurium Arrow
Lengte check
Schiet raak

Zet je schrap voor de avontuurlijke Anthurium Arrow. Haar uitzonderlijke combinatie van glanzende pijlvormige bladeren en indrukwekkende luchtwortels maken haar tot een plant met karakter. Ze vormt het perfecte groene accent voor elk interieur, zonder al te veel onderhoud te vragen. Deze Anthurium is helemaal geen diva. Ze vraagt gewoon regelmatig water en een plekje met indirect zonlicht. Vermijd natte voeten en stel haar niet bloot aan de volle zon. Houd het gewoon gemakkelijk en deze plant zal je belonen met een levendige groene aanwezigheid!

Vaak water nodig
Nee
Lichte halfschaduw fan
Giftig voor huisdieren
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 40 cm
12 cm
2875 incl. BTW
Beschikbaar vanaf 30-12-2024
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom