Ga naar hoofdinhoud
Anthurium Coral Champion transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte40 cm
Anthurium Coral Champion
Anthurium Coral Champion
Lengte check
Kleurrijk Karakter

Deze plant, met zijn dieprode, bijna lakachtige bloemen en donkergroene bladeren, zorgt voor een vrolijke en kleurrijke sfeer. Je zou bijna vergeten dat je in Nederland woont en niet in een tropisch regenwoud. De Anthurium Coral Champion is een opvallende verschijning, zonder dat hij je woonkamer overneemt. Voor de verzorging van deze plant hoef je geen groene vingers te hebben. Hij houdt van regelmatig water, maar niet te veel. Een plek met veel indirect licht is zijn favoriet. Zet hem niet in de volle zon, want dan kunnen zijn bladeren verbranden.

Vaak, maar niet teveel
Nee
Indirect licht is favoriet
Giftig voor huisdieren
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 40 cm
12 cm
2575 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom