Ga naar hoofdinhoud
Anthurium Coral Champion transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte50 cm
Anthurium Coral Champion
Anthurium Coral Champion
Lengte check
Oase van rust

De Anthurium Coral Champion is een stille krachtpatser met zachte, koraalkleurige bloemen. Deze kleur voegt een subtiele, romantische tint toe aan je interieur zonder te overheersen, net als een zachte bries tijdens een zonsondergang aan het strand. De Coral Champion bloeit het best in een warme omgeving met veel indirect licht. En hoewel hij er misschien zacht en kwetsbaar uitziet, is hij best robuust. Regelmatig water is alles wat hij vraagt. Met deze eenvoudige zorg blijft hij gedijen en blijft hij zijn prachtige, koraalkleurige bloemen produceren.

Regelmatig water geven
Geen luchtzuiveraar
Bloeiend in indirect licht
Giftig voor huisdieren
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 50 cm
14 cm
3025 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom