Ga naar hoofdinhoud
Anthurium Jungle King transparant vooraanzicht
Anthurium Jungle King
Anthurium Jungle King Vooraanzicht
Anthurium Jungle King Vooraanzicht
Anthurium Jungle King Close-up
Anthurium Jungle King Close-up
Anthurium Jungle King Sfeerbeeld
All hail the king!

De grote bladeren van deze Anthurium is de bekendste karakteristiek van deze plant. Ze kunnen namelijk groeien tot wel 90 centimeter in de lengte. Als je een kamer wilt laten opvallen dan ben je bij deze koning aan het juiste adres! Van origine komt deze majestueuze plant uit Zuid-Amerika, maar ze kan zich goed aanpassen aan onze Europese temperaturen.

Een koning kan veeleisend zijn, maar deze groene koninklijkheid vraagt niet veel aan verzorging. De 'Jungle King’ heeft een lichte plek nodig, maar geen direct zonlicht. Daarnaast hoef je pas water te geven als de bovenste paar centimeter van de aarde helemaal droog zijn. Als je deze plant ongeveer één keer per week water geeft is hij (of zij natuurlijk) ruim tevreden!

Het beste wat je kan doen voor deze koning is de pot een goede afvoer geven. Natte wortels is niet iets waar deze plant van geniet. Je kan ook hydrokorrels op de bodem van de pot leggen waardoor het water kan weglopen.

Worden de bladeren opeens een andere kleur dan groen? Let op! Dit is een teken dat deze koning zich niet helemaal majestueus voelt! Bij geel is het vaak een teken van te veel water. Worden de bladeren (of de randen) bruin? Grote kans dat de luchtvochtigheid niet hoog genoeg is!

Gemiddelde waterbehoefte
Sterk luchtreinigend
Niet direct zonlicht, wel een lichte plaats
Giftig voor huisdieren
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 60 cm
14 cm
2350 incl. BTW
Beschikbaar vanaf 30-12-2022
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom