Ga naar hoofdinhoud
Anthurium Livium Red transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte50 cm
Anthurium Livium Red
Anthurium Livium Red
Lengte check
Jouw rode accent

Met de Anthurium Livium Red voeg je een vleugje warmte en passie toe aan je leefruimte. De scharlakenrode bloemen van deze Flamingoplant zijn een stille, maar krachtige herinnering aan de tropische oorsprong van deze bijzondere plant. De Livium Red is net zo gemakkelijk in de omgang als hij mooi is. Net als de andere leden van de Anthurium-familie, houdt hij van een warme plek uit de volle zon en een regelmatige bewatering. Een beetje extra luchtvochtigheid maakt hem helemaal blij. Zorg goed voor je Livium Red en hij zal je belonen met een continue stroom van scharlakenrode bloemen.

Regelmatig water geven
Geen luchtzuiveraar
Bloeiend in indirect licht
Giftig voor huisdieren
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 50 cm
14 cm
3200 incl. BTW
Tijdelijk niet leverbaar
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom