Ga naar hoofdinhoud
⚠️ Bestelpauze: de webshop is tijdelijk gesloten – lees hier meer.
Anthurium Orange Champion transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte44 cm
Anthurium Orange Champion
Anthurium Orange Champion
Lengte check
Oranje Parade Paardje

De Anthurium Orange Champion, ook wel bekend als de Oranje Flamingoplant, vormt een levendig middelpunt in elke plantencollectie. Deze plant zorgt met zijn schitterende, bijna fluorescerende oranje bloemen voor een levendige kleurexplosie. Tussen de glanzende, donkergroene bladeren springen deze oranje bloemen er echt uit. Een perfecte manier om een stukje natuur met een uitgesproken persoonlijkheid in huis te halen!

De verzorging is niet ingewikkeld, maar vergt wel een beetje aandacht. Een beetje water om de paar dagen, zodat de grond vochtig blijft, is perfect. Wat betreft licht, deze plant is dol op helder, indirect licht. Maar pas op, direct zonlicht in de middag kan zijn bladeren verbranden.

Houdt van vochtige grond
Niet luchtzuiverend
Voelt zich goed bij indirect licht
Giftig voor huisdieren
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 44 cm
12 cm
2575 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom