Ga naar hoofdinhoud
Anthurium Pink Champion transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte30 cm
Anthurium Pink Champion
Anthurium Pink Champion
Lengte check
Roze Rakker

Zet je schrap voor de Anthurium Pink Champion, een plant die een roze vleugje elegantie toevoegt aan je interieur. Met zijn unieke, felroze schutbladeren die levendig afsteken tegen het weelderige groene blad, is deze plant de perfecte mix van subtiliteit en flair. De Pink Champion is gemakkelijk te verzorgen. Hij houdt van warme plekken, maar is geen fan van direct zonlicht. Zorg ervoor dat je hem regelmatig water geeft, maar vermijd dat zijn wortels in water blijven staan. Een beetje nevelen van tijd tot tijd wordt ook gewaardeerd en bootst zijn natuurlijke tropische omgeving na.

Vaak water nodig
Geen luchtreiniger
Houdt van indirect licht
Giftig voor huisdieren
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 30 cm50 cm60 cm
9 cm
2575 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom