Ga naar hoofdinhoud
Anthurium Pink Champion transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte60 cm
Anthurium Pink Champion
Anthurium Pink Champion
Lengte check
Een Roze Parel

Reserveer alvast een plekje voor de Anthurium Pink Champion, een roze wonder met een speels karakter. Deze plant brengt een elegante flair in je interieur met zijn kenmerkende roze schutbladeren die, alsof ze in de schijnwerpers staan, zich fier opstellen tegen het diepgroene loof. De Pink Champion is een plant die weinig vraagt en veel geeft. Hij houdt van een warme, lichte plek uit de volle zon. Qua water heeft hij het graag regelmatig, maar niet te veel. Zorg dat de grond tussen gietbeurten in licht opdroogt. Een neveldouche op zijn tijd wordt ook zeer gewaardeerd, het geeft hem het gevoel thuis te zijn in de tropen.

Houdt van regelmaat
Niet luchtreinigend
Prefereert lichte halfschaduw
Giftig voor huisdieren
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 30 cm50 cm60 cm
17 cm
3600 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom