Ga naar hoofdinhoud
Anthurium Red Champion transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte30 cm
Anthurium Red Champion
Anthurium Red Champion
Lengte check
Oogstrelend Rood

Wil je een plant die opvalt en tegelijkertijd gemakkelijk te verzorgen is? Ontmoet dan de Anthurium Red Champion. Deze Flamingoplant, met zijn levendige rode bloemen die als fakkels tegen het diepgroene blad afsteken, zorgt voor een dynamische sfeer in je huis of kantoor. De Red Champion is niet alleen een blikvanger, maar ook een robuuste plant. Hij groeit graag op een warme plaats uit de volle zon en heeft een voorkeur voor een vochtige omgeving. Geef hem regelmatig water, maar vermijd dat de wortels in het water blijven staan. Bovendien zal een sproeibeurt op zijn tijd niet alleen stof van de bladeren verwijderen, maar ook de luchtvochtigheid rondom de plant verbeteren, iets wat de Red Champion enorm zal waarderen.

Drinkt graag en vaak
Niet luchtreinigend
Groeit goed in halfschaduw
Giftig voor huisdieren
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 30 cm40 cm50 cm60 cm
9 cm
2575 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom