Ga naar hoofdinhoud
Anthurium Red Champion transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte40 cm
Anthurium Red Champion
Anthurium Red Champion
Lengte check
Pittig Rood, Fris Groen

De Anthurium Red Champion is een cocktail van passie en groene frisheid die elke woonruimte tot leven brengt. De combinatie van zijn diepgroene bladeren en helderrode schutbladeren zorgt voor een boeiende kleurenspel. Laat je verrassen door de warme rode kleur die deze plant te bieden heeft. Voor een uitbundige groei, heeft de Red Champion een beetje extra liefde nodig. Geef hem een plekje waar hij kan genieten van indirect zonlicht en zorg voor regelmatig water. En af en toe een fijne nevelspray, om hem te herinneren aan zijn tropische roots, zal hij zeker waarderen.

Drinkt graag regelmatig
Niet luchtreinigend
Prefereert indirect licht
Giftig voor huisdieren
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 30 cm40 cm50 cm60 cm
12 cm
2725 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom