Ga naar hoofdinhoud
Anthurium White Champion transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte40 cm
Anthurium White Champion
Anthurium White Champion
Lengte check
Minimalisme in Groen en Wit

De Anthurium White Champion is een samenspel van fris groen en zuiver wit. Zijn stralend witte schutbladeren zijn als het ware een canvas waarop zijn diepgroene bladeren als verfvlakken lijken te liggen. Een subtiele plant die een rustig contrast biedt voor elk interieur. Voor deze witte kampioen geldt: warm, maar niet te zonnig. Hij geniet van indirect licht en van water geven houdt hij het graag regelmatig. Laat de grond tussen gietbeurten door licht opdrogen en behandel hem eens in de zoveel tijd met een fijne nevel, net als in zijn natuurlijke habitat.

Drinkt graag regelmatig
Niet luchtreinigend
Prefereert indirect licht
Giftig voor huisdieren
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 40 cm
12 cm
2725 incl. BTW
Tijdelijk niet leverbaar
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom