Ga naar hoofdinhoud

Olifantenpoot

Beaucarnea

Beaucarnea

De Beaucarnea wordt in de volksmond gewoon een Olifantspoot genoemd. Het zal je niet verbazen dat hij deze naam te danken heeft aan zijn stam. De Olifantspoot is afkomstig uit Mexico, daar groeien ze in het wild op rotswanden of bergen.

De Olifantspoot is een echte survivor. De stam van deze plant is zo dik omdat hij hierin water opslaat. Eigenlijk is de Olifantspoot te vergelijken met een cactus of vetplant. Op deze dikke en lange stam groeien groene pluimen. Gaaf voor in de woon- of slaapkamer!

Weinig water nodig
Licht luchtreinigend
In direct zonlicht
Niet giftig
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 55 cm70 cm90 cm
19 cm
3175 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom