Ga naar hoofdinhoud
Beaucarnea transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte55 cm
Beaucarnea
Beaucarnea
Lengte check
Olifant in aantocht!

Deze bijzondere plant ziet er niet uit zoals de meeste kamerplanten. Met de dikke knoest van een stam lijkt dit bijna op een boom. Het is dan ook niet voor niks dat de plant ‘Olifantspoot’ als bijnaam heeft gekregen. Misschien dat je de plant beter kent als Ponytail. Je raad het al, deze bijnaam heeft ze gekregen vanwege de lange sliertige bladeren!

Wat hebben een kameel en de Beaucarnea met elkaar overeen? Ze hebben allebei een uniek systeem om water voor langere periodes op te slaan. Maak je geen zorgen als je een keer vergeet om water te geven, want deze plant heeft altijd een reserve!

Een plek kiezen voor deze plant zal niet de moeilijkste beslissing zijn die er op je pad gaat komen. De Beaucarnea overleeft op zowel zonnige plekken als op plekken met een beetje schaduw. Als je de plant helemaal in het donker zet dan zal het groeien wel wat minder hard gaan. Net zoals iedereen heeft deze Beaucarnea ruimte nodig om te groeien. Geef deze plant een plekje waar de bladeren geen muren, gordijnnen of dergelijke raken. Dit kan als resultaat hebben dat ze bruin worden!

100% beveelt deze plant aan

Bekijk 2 reviews
Weinig water nodig
Licht luchtreinigend
Direct zonlicht
Niet giftig
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 55 cm70 cm90 cm
19 cm
3325 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom