Ga naar hoofdinhoud
Beaucarnea Vertakt transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte75 cm
Beaucarnea Vertakt
Beaucarnea Vertakt
Beaucarnea Vertakt Close-up
Lengte check
Hoe meer takken, hoe meer vreugd!

De Beaucarnea, ofwel de Olifantspoot, is een krachtige kamerplant die eigenlijk wel wat weg heeft van een echte boom. De dikke stam en de weelderige bladeren vallen meteen op als je een kamer inloopt. Naast dat de plant opvalt functioneert de dikke stam ook als waterreservoir. Maak je dus geen zorgen als je een tijdje van huis weg bent, want deze plant heeft voldoende reserves. Deze knoest van een plant heeft liever te weinig dan te veel water!

Dit is echter niet het geval met zonlicht. Daar kan de Beaucarnea niet genoeg van krijgen! Zet de pot dan ook voor het raam zodat de plant zoveel mogelijk zonnestralen mee kan pikken! De plant komt oorspronkelijk uit het zeer zonnige Mexico en is zodoende erg gehecht aan de zon. Als je een plekje voor de Beaucarnea uitzoekt, zorg dan dat de bladeren geen muren, gordijnen of dergelijke omliggende oppervlakten aanraken. De bladeren kunnen hier namelijk opeens bruin van worden en dat zou zonde zijn!

In Mexico staan metershoge Beaucarnea’s die wel 350 jaar oud zijn! Als de Beaucarnea binnen staat wordt deze echter niet de hoogte van een uit de kluiten gewassen boom. Je hoeft je dus niet af te vragen of je plafond het wel overleeft als je deze plant bij jou thuis verwelkomt!

100% beveelt deze plant aan

Bekijk 2 reviews
Weinig water nodig
Licht luchtreinigend
Direct zonlicht
Niet giftig
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 75 cm
27 cm
7575 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom