Ga naar hoofdinhoud

Blauwspar Picea Pungens (SIZO-papier zwart)

Blauwspar Picea Pungens transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte30 cm
Blauwspar Picea Pungens
Blauwspar Picea Pungens
Lengte check
Overdressed bestaat niet

Deze geliefde spar komt in nature voor in Noord-Amerika, in de Rocky Mountains, langs rivieren groeien ze tot wel 15-20 meter hoog. De staat Colorado heeft het zelfs de officiële staatsboom gemaakt! De glimmende blauwgrijze naalden, sterke geur en symmetrische groeivorm heeft de Picea pungens populair gemaakt in de kerstindustrie. Deze boom wordt veelvuldig gekweekt en vele Amerikanen halen haar jaarlijks naar binnen als kerstboom. Geleverd in een zwarte SIZO®-paper bag. Haal jij dit jaar ook een (mini) kerstboom in huis?

In Nederland is de picea pungens winterhard en heeft geen verzorging nodig. Perfect om in de tuin te planten dus! Belangrijk hierbij is een ruime standplaats, in de volle zon, met een niet te natte grond.

Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 30 cm
30 cm
4725 incl. BTW
Tijdelijk niet leverbaar
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom