Ga naar hoofdinhoud
Ananasplant Champaca transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte55 cm
Ananasplant Champaca
Ananasplant Champaca
Ananasplant Champaca Close-up
Ananasplant Champaca Sfeerbeeld
Lengte check
Je zou er bijna een hapje van nemen

Altijd al een ananas in je kamer willen hebben? Dit is je kans! Deze prachtige Bromelia Ananas Champaca zal ieders blik vasthouden. Perfect als je indruk wilt maken op je vrienden, een date of je ouders! De über schattige ananas is echter niet op om te eten, maar puur voor de sier. Deze tropische plant is helemaal uit Zuid- en Midden-Amerika overgevlogen om door jou mee naar huis toe genomen te worden!

Deze ananasplant is niet alleen mooi, maar ook nog eens enorm goed voor de omgeving. De plant haalt namelijk allemaal gifstoffen uit de lucht voor je. Hij geeft bovendien niet overdag, maar ‘s nachts zuurstof af. Een perfecte plant voor in je slaapkamer!

De Ananasplant heeft het liefst een zonnige plek, zonder dat er direct zonlicht op schijnt. Geef deze groene vriend één keer per week water en hij is helemaal tevreden. Mocht je nou echt niet kunnen laten om een hapje te nemen van deze schattige ananas is er geen man overboord. De plant is niet giftig, maar erg lekker zal hij niet smaken!

Veel water nodig
Sterk luchtreinigend
Niet direct zonlicht, wel een lichte plaats
Niet giftig
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 55 cm
14 cm
3025 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom