Ga naar hoofdinhoud

Camellia Sinensis (Theeplant)

Camellia Sinensis transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte50 cm
Camellia Sinensis
Camellia Sinensis
Camellia Sinensis Blad
Camellia Sinensis Met model
Lengte check
Zin in een kopje thee?

Heb jij altijd al je eigen thee willen maken? Dit is je kans! De Camellia Sinensis is de plant waar bijna alle thee vandaan komt. Zwarte thee, groene thee, witte thee, je kan het zo gek niet bedenken. Duizenden jaren geleden zijn mensen in China begonnen met het maken van thee. Sindsdien heeft de rest van de wereld zijn uiterste best gedaan om die gewilde planten ook naar Europa te halen.

Veel verzorging is bij de Camellia niet nodig. Hou de grond van de plant vochtig, maar niet zo dat er onderin een laagje water blijft staan. Geef deze plant een plekje waar ze niet in de volle zon staat, daar kunnen de bladeren van gaan verbranden.

Deze theeplant komt helemaal uit Zuidoost Azië. Groene thee bevat sterke antioxidanten en is goed voor je focus. Het kan zelfs je bloeddruk verlagen. De Camellia is meer dan alleen een mooie decoratie!

Gemiddeld waterverbruikt
Niet luchtzuiverend
Licht zonnige plek
Niet giftig
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 50 cm
21 cm
3225 incl. BTW
Tijdelijk niet leverbaar
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom