Ga naar hoofdinhoud
Caryota Mitis transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte120 cm
Caryota Mitis
Caryota Mitis
Lengte check
Duik in het Diepe

Zet je snorkel op en duik in de wereld van de Caryota Mitis. Deze vissenstaartpalm, ook wel bekend als vinnetjespalm, is een groene plant met een bijzondere twist. De bladeren van deze plant zijn gevormd als de staart van een vis, een speels detail dat deze palm zijn charme geeft. Deze plant, afkomstig uit het verre Zuidoost-Azië, reinigt de lucht als een kampioen. Helaas is onze vissenstaartpalm niet zo dol op huisdieren, dus houd hem buiten bereik van je harige vrienden.

De Caryota Mitis is een echte waterliefhebber! Dus zorg ervoor dat zijn grond altijd een beetje vochtig is. Plaats deze palm niet direct in het zonlicht, maar laat hem genieten van de zachte gloed van indirect licht.

Regelmatig kleine beetjes
Matig luchtzuiverend
Schaduwrijke locatie
Niet giftig
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 120 cm
24 cm
6675 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom