Ga naar hoofdinhoud
Cissus Discolor transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte100 cm
Cissus Discolor
Cissus Discolor
Lengte check
Klimmende Kameleon

Klaar voor een plant die de natuurlijke kunst van het regenwoud in je huis brengt? Ontmoet de klimmende Cissus Discolor. Deze plant, afkomstig uit de regenwouden van Java, is niet de makkelijkste om te verzorgen, maar wel een van de meest lonende. De bladeren zijn betoverend in vorm en kleur, met een fluweelachtige textuur en opvallende zilveren aders. Draai het blad om en je wordt begroet door een opvallende kastanjebruine kleur.

De Cissus Discolor houdt van een vochtige grond, maar niet van natte voeten. In de lente, zomer en herfst moet de grond bijna constant vochtig zijn, maar niet doorweekt. In de winter kun je de grond iets meer laten uitdrogen tussen de gietbeurten door. Qua lichtvoorkeur is onze groene acrobaat een beetje kieskeurig. Hij houdt van helder maar indirect licht, zoals hij gewend is in zijn natuurlijke omgeving, waar de zon door het bladerdak van de grotere bomen wordt gefilterd. Een plek bij een raam op het zuiden met lichte gordijnen zou ideaal zijn.

Regelmatig watergift
Sterk luchtzuiverend
Houdt van indirect licht
Niet giftig
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 100 cm
24 cm
6850 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom