Ga naar hoofdinhoud
Cissus Discolor transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte150 cm
Cissus Discolor
Cissus Discolor
Lengte check
Fluweelachtige Flirt

Groots in vorm en kleur, de Cissus Discolor, brengt een vleugje Javaanse regenwoud in je woonkamer. Met zijn levendige groen-paarse bladeren, zilveren aders en fluweelachtige textuur is deze plant een echte schoonheid. Maar laat je niet misleiden door zijn charme - deze plant vraagt meer dan alleen water en zonlicht. Hij is een beetje kieskeurig en houdt van de dingen op zijn manier.

Hij houdt van vochtige grond, maar niet te nat. In de lente, zomer en herfst moet de grond bijna constant vochtig zijn. Maar in de winter mag je de grond een beetje laten uitdrogen tussen de gietbeurten door. En hoewel de Cissus Discolor houdt van helder maar indirect licht, moet je er ook voor zorgen dat de lucht om hem heen vochtig genoeg is. Hij is tenslotte een regenwoudbewoner.

Niet zo vaak water nodig
Luchtzuiverend
Indirect licht
Niet giftig
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 150 cm
27 cm
9050 incl. BTW
Tijdelijk niet leverbaar
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom