Ga naar hoofdinhoud
⚠️ Bestelpauze: de webshop is tijdelijk gesloten – lees hier meer.
Cissus Rotundifolia transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte120 cm
Cissus Rotundifolia
Cissus Rotundifolia
Lengte check
Klimt en kalmeert

Zie je een leeg hoekje dat wel wat groen kan gebruiken? Zeg hallo tegen onze razendsnelle klimmer, afkomstig uit het oosten van Afrika en het Midden-Oosten. Deze plant heeft niet alleen een exotische achtergrond, maar werd ook in de traditionele geneeskunde gebruikt om diverse aandoeningen te behandelen! Zo vult hij de ruimte met een levendige groene energie.

Het verzorgen van deze plant is een makkie. Zorg ervoor dat de potgrond tussen de gietbeurten door iets opdroogt en dan weer goed doorweekt wordt. Plaats 'm op een plek met veel indirect zonlicht, bijvoorbeeld bij een raam op het oosten. Je zult zien dat hij dan het gelukkigst is.

Niet zo veel
Licht luchtzuiverend
Een lichte plek
Niet giftig
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 120 cm
24 cm
6850 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom