Ga naar hoofdinhoud
Citrus Kumquat transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte60 cm
Citrus Kumquat
Citrus Kumquat
Lengte check
Oranje boven

Met een plant van de Citrus familie in huis breng je het tropische klimaat bij je binnen. In de lente komen er gekleurde bloemetjes aan die een heerlijke geur verspreiden door de hele ruimte. De Kumquats lijken een beetje op kleine sinaasappeltje. Maar pas op, ze zien er lekkerder uit dan dat ze smaken!

Vanaf mei vindt deze plant het heerlijk om in de tuin of op je balkon te staan. De temperatuur is dan hoog genoeg zodat ze helemaal in haar element is. Zet de Kumquat dan ook zo veel mogelijk in de volle zon zo lang dat kan. Haal haar in de winter echter wel binnen anders overleeft ze het jaar waarschijnlijk niet. Met 2 à 3 keer per week water is ze over het algemeen ruim tevreden, maar geef haar alleen nieuw water als de grond helemaal is opgedroogd.

Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 60 cm75 cm
19 cm
5375 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom