Ga naar hoofdinhoud
Citrus Kumquat transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte85 cm
Citrus Kumquat
Citrus Kumquat
Lengte check
Een zomers gevoel met dit sinaasappelboompje

Deze Citrus Kumquat is een gezellig sinaasappelboompje voor in huis. Deze citrus is gek op de lente en heeft dan ook met kleine, geurende bloemen. Een zomersgevoel krijg je zeker weten van dit boompje. Let op: er groeien niet echt sinaasappeltjes aan de plant. Het zijn vruchten die er alleen uit zien als de sinaasappel. De vruchten zijn er dan ook meer voor de sier dan dat je ze kunt consumeren, houd dat dus ook in de gaten. Het is ook zonde als je boompje straks helemaal kaal is. Laat de vruchten er dus lekker aan en koop je sinaasappels gewoon in de supermarkt! Geniet van dit lieve sinaasappelboompje.

Gemiddeld water nodig
Licht luchtzuiverend
Veel zonlicht
Giftig voor huisdieren
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 85 cm
22 cm
6100 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom