Ga naar hoofdinhoud
Citrus Mandarin transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte45 cm
Citrus Mandarin
Citrus Mandarin
Citrus Mandarin
Lengte check
Italiaanse Smaakmaker

Zeg ciao tegen de Citrus Mandarin, rechtstreeks uit het hart van Italië. Deze plant is allesbehalve doorsnee, met kleine bladeren die lijken op het mirtenblad. De vruchten staan bekend om hun zure en bittere smaak, waardoor ze een geweldige decoratieve functie hebben. Maar dat is niet alles – in Italië worden ze ook gebruikt om likeuren, aperitieven en frisdranken op smaak te brengen!

Jouw Citrus Mandarin houdt van aandacht en consistentie. Geef hem regelmatig water, maar laat de grond tussen de gietbeurten iets opdrogen. Zet hem op een plek met indirect licht, bij voorkeur bij een raam dat niet op het zuiden gericht is.

Vaak water nodig
Sterk luchtreinigend
Geniet van indirect zonlicht
Giftig voor huisdieren
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 45 cm
15 cm
3900 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom