Ga naar hoofdinhoud
⚠️ Bestelpauze: de webshop is tijdelijk gesloten – lees hier meer.

Crassula Ovata (Jadeplant)

Crassula Ovata transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte30 cm
Crassula Ovata
Crassula Ovata
Lengte check

De Crassula Ovata is je eigen stukje Afrikaanse zonsondergang, rechtstreeks in je woonkamer. Deze vetplant krijgt een warme gloed op zijn bladeren bij voldoende licht, een fascinerend stukje natuur, rechtstreeks in je woonkamer.

Deze plant is gemakkelijk in onderhoud en perfect voor beginners. Geef de plant een plekje met voldoende licht, maar vermijd de heetste uren van de dag. Geef de plant een goede slok water, maar laat de grond daarna volledig uitdrogen voordat je opnieuw water geeft. In de winter kan het water geven worden beperkt tot eens in de twee weken.

Af en toe
Nee
Veel licht
Giftig voor huisdieren
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 30 cm
17 cm
2725 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom