Ga naar hoofdinhoud
⚠️ Bestelpauze: de webshop is tijdelijk gesloten – lees hier meer.

Cycas Revoluta (Vredespalm)

Cycas Revoluta transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte60 cm
Cycas Revoluta
Cycas Revoluta
Lengte check
De Groene Tijdcapsule

Stap terug in de tijd met de Cycas Revoluta, ook bekend als de Vredespalm! Met een geschiedenis die meer dan 200 miljoen jaar teruggaat, is deze prachtige groene plant een levend stukje prehistorie voor in je woonkamer. Zijn weelderige, donkergroene bladeren en indrukwekkende hoogte van 60 cm zullen zeker de aandacht trekken.

De Vredespalm houdt ervan om lekker in het zonnetje te zitten, maar niet de hele dag door. Stel je voor, zelfs een prehistorische plant heeft behoefte aan een beetje schaduw! En qua water? Denk klein en vaak - deze plant houdt van een regelmatige watergift, maar houdt niet van natte voeten! Bij twijfel wachten met water geven tot de grond droog voelt.

Kleine maar regelmatige dorst
Luchtreinigend
Houdt van zijn schaduwmomenten
Giftig voor huisdieren
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 60 cm
21 cm
5125 incl. BTW
Beschikbaar vanaf 30-12-2024
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom