Ga naar hoofdinhoud

DIY Terrarium (Pilea, Graslelie, Sedum)

DIY Terrarium (Pilea, Graslelie, Sedum) transparant vooraanzicht
DIY Terrarium (Pilea, Graslelie, Sedum)
DIY Terrarium (Pilea, Graslelie, Sedum) Met verzenddoos

Maak zelf een mini-ecosysteem! Alle elementen om zelf een betoverende combinatie te maken van groen en glas. Deze samenstelling bestaat uit de Pilea peperomioides (Pannenkoekplant of Chinese muntenplant) die van oorsprong uit de provincie Yunnan in China komt, de Sedum Tornado uit Costa-Rica uit Peru en de Chlorophytum Ocean uit Zuid-Afrika. De glazen pot is van 100% gerecycled glas.

Het grind, de houtskool en de aarde garanderen een perfecte voedingsbodem voor de botanische juweeltjes. De pot wordt afgesloten met een kurk.

Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 25 cm
24 cm
2850 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom