Ga naar hoofdinhoud
DIY Terrarium (Pilea, Graslelie, Sedum) transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte25 cm
DIY Terrarium (Pilea, Graslelie, Sedum)
DIY Terrarium (Pilea, Graslelie, Sedum)
DIY Terrarium (Pilea, Graslelie, Sedum) Met verzenddoos
Lengte check
Jouw eigen ecosysteem

De enige ingrediënten die je voor een terrarium nodig hebt zijn glas, groen en een beetje licht. Oké, en ook nog grind, houtskool en aarde. Maar dat krijg je erbij. De groene huisgenoten die in dit terrarium zitten zijn de pannenkoekenplant, de graslelie en de sedum. Deze komen respectievelijk uit China, Costa Rica en Zuid-Afrika. Met dit leuke terrarium haal je dus een klein beetje van de wereld in huis.

Het enige waar jij voor hoeft te zorgen is het licht en voor de rest voorziet dit kleine ecosysteem helemaal in haar eigen behoeften! Het water verdampt in het glas en loopt zelf naar boven en valt dan weer naar beneden. Een volledig functionerend ecosysteem in deze glazen pot! De enige ingrediënten die je voor een terrarium nodig hebt zijn glas, groen en een beetje licht. Oké, en ook nog grind, houtskool en aarde. Maar dat krijg je erbij. De groene huisgenoten die in dit terrarium zitten zijn de pannenkoekenplant, de graslelie en de sedum. Deze komen respectievelijk uit China, Costa Rica en Zuid-Afrika. Met dit leuke terrarium haal je dus een klein beetje van de wereld in huis.

Het enige waar jij voor hoeft te zorgen is het licht en voor de rest voorziet dit kleine ecosysteem helemaal in haar eigen behoeften! Het water verdampt in het glas en loopt zelf naar boven en valt dan weer naar beneden. Een volledig functionerend ecosysteem in deze glazen pot!

Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 25 cm
23 cm
3900 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom