Ga naar hoofdinhoud
DIY Terrarium (Pilea, Sedum, Peperomia) transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte25 cm
DIY Terrarium (Pilea, Sedum, Peperomia)
DIY Terrarium (Pilea, Sedum, Peperomia)
DIY Terrarium (Pilea, Sedum, Peperomia) Met verzenddoos
Lengte check
De mooiste dingen staan achter glas

Maak zelf een mini-ecosysteem! Wil je graag wat meer groen in huis, maar heb je geen zin om het te verzorgen? Of denk je dat geen enkele groene huisgenoot het bij jou thuis overleefd? Het leuke van een terrarium is dat je er geen omkijken naar hebt! Deze planten zorgen helemaal voor zichzelf.

In dit terrarium zitten de Pilea Peperomioides (ofwel de pannenkoekenplant) uit China, de Peperomia Piccolo Banda uit het zonnige Peru en de Sedum Tornado uit het al even zonnige Costa Rica. De glazen pot is van 100% gerecycled glas gemaakt en is dus milieuvriendelijk. De bodem is gemaakt van grind, houtskool en aarde. Deze combinatie zorgt voor de perfecte ondergrond voor deze groene huisgenoten.

Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 25 cm
23 cm
3900 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom