Ga naar hoofdinhoud

Epipremnum (Cebu Blue)

Epipremnum transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte20 cm
Epipremnum
Epipremnum
Lengte check
Blauw, het nieuwe groen

De Epipremnum Cebu Blue, trekt gegarandeerd aandacht in je leefruimte, maar op een subtiele manier. Geen schreeuwerige kleuren hier, maar een relaxte blauwe gloed die over de bladeren danst. Naarmate de bladeren ouder worden, ontwikkelen ze interessante gaten, wat zorgt voor een extra dimensie aan deze plant. Een beetje water, een beetje licht, meer heeft de Cebu Blue niet nodig om je interieur op te fleuren. Zet hem op een plek met indirect licht en geef hem regelmatig een slokje water. Deze laid-back plant is makkelijk in de omgang, maar houd hem wel uit de buurt van je huisdieren.

Lekker vaak water
Ook nog eens luchtreinigend
Indirect zonlicht, please
Giftig voor huisdieren
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 20 cm
12 cm
2425 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom