Ga naar hoofdinhoud

Epipremnum Pinnatum (Marble Planet)

Epipremnum Pinnatum transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte30 cm
Epipremnum Pinnatum
Epipremnum Pinnatum
Lengte check
Groen, Groener, Groenst

Ontmoet de Epipremnum Pinnatum Marble Planet, een unieke klimplant die je interieur een frisse, groene touch geeft. Met zijn donkergroene, hartvormige bladeren en marmerachtige uiterlijk is deze plant een echte blikvanger. De Marble Planet is een nieuwe variëteit en heeft een nauwe band met de Marble Queen variant.

Deze plant is makkelijk in onderhoud en past zich makkelijk aan je leefruimte aan. Hij heeft niet veel water nodig, zorg er gewoon voor dat de bovenste paar centimeters van de aarde tussen de gietbeurten door drogen. In het groeiseizoen heeft hij wat meer water nodig en in de winter wat minder. Hij geniet van indirect zonlicht, maar voelt zich ook op zijn gemak in een wat schaduwrijkere plek.

Af en toe
Licht luchtzuiverend
Indirect licht
Giftig voor huisdieren
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 30 cm
12 cm
2575 incl. BTW
Tijdelijk niet leverbaar
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom