Ga naar hoofdinhoud
Euphorbia Erytrea transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte80 cm
Euphorbia Erytrea
Euphorbia Erytrea
Lengte check
Country in je huis met deze Cowboycactus!

Wie kent ze niet? De onverwoestbare kamerplanten die nooit opgeven. Na veel rollen te hebben gehad in verschillende western films, staat hij nu in jouw huiskamer stoer en prikkelig te zijn: de Euphorbia Erytrea is een echte cowboy. De Euphorbia, ook wel bekend als de cactus, groeit in veel warme landen en woestijngebieden. Daar is de cactus gewend aan hoge temperaturen en weinig water. Je kunt hem dus zelfs cadeau doen aan de persoon die totaal geen groene vingers heeft. Hij is namelijk wat prikkelig, maar niet moeilijk! Dit is een echte strijder.

Weinig water nodig
Licht luchtzuiverend
Gemiddeld licht nodig
Giftig voor huisdieren
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 80 cm
24 cm
5900 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom