Ga naar hoofdinhoud
⚠️ Bestelpauze: de webshop is tijdelijk gesloten – lees hier meer.
Fijnspar Picea Abies transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte70 cm
Fijnspar Picea Abies
Fijnspar Picea Abies
Lengte check
O Tannenbaum, O Tannenbaum

De prachtige Picea Abies heeft donkergroen en stevige naalden, met horizontale takken die dicht op elkaar groeien in een piramidevorm. De boom is inheems voor Europa, wordt veel geplant in tuinen en parken en gekweekt voor (vuren)hout, maar is ook de traditionele kerstboom die al jaren populair is om haar heerlijke dennengeur! Een boom die prachtig kan groeien in je tuin, maar in warme en droge huiskamers wel gevoelig is voor naaldverlies. Haal deze spar dus niet te lang voor kerst naar binnen om dit te voorkomen.

Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 70 cm
23 cm
3500 incl. BTW
Beschikbaar vanaf 30-12-2024
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom