Ga naar hoofdinhoud
Hedera Hibernica transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte15 cm
Hedera Hibernica
Hedera Hibernica
Lengte check
Klimmende Kameleon

De Hedera Hibernica, beter bekend als de Atlantische klimop, is echt een kameleon onder de planten. Deze immergroene klimmer kan overal groeien en verandert met gemak van een klimplant in een bodembedekker als er geen verticale oppervlakken beschikbaar zijn. De bladeren zijn glanzend donkergroen met lichte nerven, en de onderkant is bleekgroen.

De zorg voor de Hedera Hibernica is gemakkelijk. Ze kan wekenlang zonder water, maar houd de grond wel vochtig. In de winter kun je het water geven verminderen tot eens in de twee weken. Ze is niet kieskeurig over licht: ze doet het goed in alles van volle zon tot diepe schaduw. Maar let op, te veel direct zonlicht kan de bladeren verschroeien.

Gemiddeld waterverbruik
Sterk luchtreinigend
Geniet van indirect zonlicht
Giftig voor huisdieren
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 15 cm
13 cm
2100 incl. BTW
Tijdelijk niet leverbaar
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom