Ga naar hoofdinhoud

Hoya Kerrii (Hartjesplant)

Hoya Kerrii transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte11 cm
Hoya Kerrii
Hoya Kerrii
Lengte check
Liefde in een potje

Een groene metgezel die je hart zal veroveren! Met zijn dikke hartvormige blad is deze plant een unieke verschijning. Maar wist je dat deze plant nog meer te bieden heeft dan alleen zijn uiterlijk? Laat me je meenemen op een reis naar het verre Zuidoost-Azië, waar de Hoya Kerrii oorspronkelijk vandaan komt. Deze plant is vernoemd naar de Ierse arts Arthur Kerr, die met zijn passie voor plantkunde een belangrijke rol speelde. Het is een plant met karakter en een verhaal.

Verzorgen voor deze groene schat is heel simpel! Geef de hartjesplant af en toe water, maar let op dat je niet te veel water geeft. De plant houdt van een licht vochtige grond, maar kan niet goed tegen te veel water. Zorg er ook voor dat hij geniet van indirect zonlicht, bijvoorbeeld in een lichte hoek van de kamer. Te veel direct zonlicht kan de bladeren beschadigen. Een plekje in de halfschaduw is perfect voor deze plant.

Een beetje water nodig
Beetje luchtzuiverend
Indirect licht
Giftig voor huisdieren
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 11 cm
6 cm
2100 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom