Ga naar hoofdinhoud
Maranta Kerchoveana transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte20 cm
Maranta Kerchoveana
Maranta Kerchoveana
Lengte check
Woonkamerkunstenaar

Een plant met een persoonlijkheid, dat zie je niet vaak. Deze bijzondere groene vriend sluit elke avond z'n bladeren, alsof hij z'n gebeden opzegt voor het slapengaan. Bij zonsopgang strekt hij zich weer uit, klaar voor een nieuwe dag. Een levend kunstwerk met een groene twist dat is de Maranta Leuconeura Kerchoveana.

De verzorging van de Maranta is een fluitje van een cent, zelfs voor de beginnende plantenliefhebber. Geef haar regelmatig water, maar zorg ervoor dat de grond tussen de gietbeurten door kan uitdrogen om wortelrot te voorkomen. Ze houdt van indirect zonlicht, dus een plekje bij een raam op het oosten of noorden zou ideaal zijn.

Vaak water geven
Licht luchtzuiverend
Houdt van indirect zonlicht
Niet giftig
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 20 cm
12 cm
2100 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom