Ga naar hoofdinhoud
Maranta Tricolor transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte20 cm
Maranta Tricolor
Maranta Tricolor
Lengte check
Drie Kleuren, Één Plant

De Maranta Leuconeura Tricolor is een opvallende verschijning met donkergroene, lichtgroene en dieproze bladeren die bijna lijken te bidden als de zon ondergaat. Afkomstig uit de vochtige, tropische bossen van Brazilië, deze huisplant met grote, ovale bladeren vormt de ondergroei van de jungle en brengt nu de tropen naar jouw woonkamer.

Zorg voor deze Tricolor is een uitgebalanceerde act. De plant houdt van helder maar indirect licht en voelt zich het meest comfortabel bij kamertemperatuur. De plant kan reageren op te droge of te vochtige omstandigheden, dus probeer de grond licht vochtig te houden. Voel je je comfortabel in huis? Dan doet je Maranta Tricolor dat waarschijnlijk ook.

Houdt van vochtige grond
Licht luchtzuiverend
Indirect zonlicht nodig
Niet giftig
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 20 cm
12 cm
2100 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom