Ga naar hoofdinhoud
Pachira Aquatica transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte80 cm
Pachira Aquatica
Pachira Aquatica
Lengte check
Braided Beauty

Hier is de Pachira Aquatica - de plant met vele namen. Of je hem nu Watercacao, Geldboom of gewoon Pachira noemt, het is onmiskenbaar een prachtige plant met een indrukwekkende gevlochten stam. Afkomstig uit Zuid-Amerika, is deze plant aangepast aan overstromingen en kan hij onder wilde omstandigheden tot twintig meter hoog groeien!

Deze plant vraagt eens per drie weken om een flinke slok water. Zorg ervoor dat de grond uitdroogt voordat je hem weer water geeft. Hij houdt van een lichte plek in huis, maar zorg ervoor dat hij niet direct in de zon staat, want daar kunnen zijn bladeren van verbranden.

Weinig water nodig
Sterk luchtreinigend
Weinig licht nodig
Giftig voor huisdieren
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 80 cm
19 cm
3800 incl. BTW
Tijdelijk niet leverbaar
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom