Ga naar hoofdinhoud
Phalaenopsis White transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte50 cm
Phalaenopsis White
Phalaenopsis White
Phalaenopsis White Schuinaanzicht
Phalaenopsis White Bovenaanzicht
Phalaenopsis White Close-up
Phalaenopsis White Sfeerbeeld
Lengte check
Heel veel kleine, witte bloemetjes!

Deze bijzondere orchidee heeft heel veel kleine, witte bloemetjes! De Phalaenopsis White is een prachtige verschijning en is een van de weinige planten die in de nacht de lucht zuivert. Dit komt omdat het een CAM plant is die, precies in tegenstelling tot alle andere groene planten, in de nacht CO2 opneemt om te groeien. Super handig dus. Een beauty die ook nog eens zorgt voor een gezonde leefomgeving. In de nacht gaan zijn huidmondjes open staan, omdat overdag vaak de luchtvochtigheid te laag is en hij dus zijn huidmondjes dicht heeft zitten. Zet deze prachtige Phalaenopsis White niet in de buurt van fruit, dit produceert rijpingsgassen waardoor de witte bloemetjes sneller verwelken, dat zou zonde zijn!

Weinig water nodig
Niet luchtzuiverend
Indirect zonlicht
Niet giftig
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 50 cm
12 cm
2075 incl. BTW
Beschikbaar vanaf 30-12-2023
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom