Ga naar hoofdinhoud
Phalaenopsis Yellow transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte50 cm
Phalaenopsis Yellow
Phalaenopsis Yellow
Lengte check
Een echte nachtbraker!

Deze gezellige orchidee heeft allerlei mooie bloemetjes en is een echte nachtbraker. De Phalaenopsis multiflora is namelijk luchtzuiverend en doet dit in de nacht. Dus als jij lekker ligt te slapen zorgt deze Phalaenopsis multiflora voor een gezonde leefomgeving. Deze orchidee is een CAM plant die overdag zijn huidmondjes dicht heeft zitten omdat de luchtvochtigheid te laag is. Deze plant staat graag op een lichte plek, maar staat niet graag vol in de zon en niet in de buurt van fruit. De bloemen kunnen sneller beschadigen wanneer zij dichtbij fruit staan. Dat wil je natuurlijk voorkomen!

Weinig water nodig
Niet luchtzuiverend
Indirect zonlicht
Niet giftig
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 50 cm
12 cm
2075 incl. BTW
Beschikbaar vanaf 30-12-2023
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom