Ga naar hoofdinhoud
Philodendron Congo Apple transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte70 cm
Philodendron Congo Apple
Philodendron Congo Apple
Philodendron Congo Apple Blad
Lengte check
Appeltje-eitje plantenverzorging

Nee, je hoeft geen groene vingers te hebben voor deze Philodendron Congo Apple. Ze is de ideale huisgenoot: rustig, easy-going en ze kan zelfs de lucht in je huis zuiveren! Haar glanzend groene bladeren vormen een rustgevend groen canvas in je interieur. En die bijnaam 'Apple'? Die heeft ze te danken aan haar frisse kleur, net zo verkwikkend als een versgeplukte appel!

Je hoeft geen plantenfluisteraar te zijn om voor deze dame te zorgen. Een beetje water zo nu en dan en een plekje uit de directe zon, meer heeft ze niet nodig. Ze houdt van consistentie, dus probeer die watergift en lichtomstandigheden stabiel te houden. Als je dat doet, zal ze je belonen met een constante stroom van fris groen!

Af en toe
Sterk luchtreinigend
Geniet van indirect zonlicht
Giftig voor huisdieren
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 70 cm
19 cm
3500 incl. BTW
Tijdelijk niet leverbaar
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom