Ga naar hoofdinhoud

Philodendron Scandens (Micans Lime)

Philodendron Scandens transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte25 cm
Philodendron Scandens
Philodendron Scandens
Lengte check
Groene Golf

De Philodendron Micans Lime is je eigen stukje tropisch regenwoud in miniatuur. Met zijn golvende, geelgroene bladeren is deze plant een levend kunstwerk dat je interieur opfleurt. Het is een sterke plant die zowel als hangplant als klimplant kan worden gehouden.

Qua verzorging is de Micans Lime een makkelijke jongen. Het houdt van een helder plekje, maar direct zonlicht kan de bladeren beschadigen. Water? Ja graag, maar niet teveel. Laat de bovenste laag van de grond drogen tussen de gietbeurten door. En vergeet niet dat het een tropische plant is, dus een beetje extra luchtvochtigheid wordt altijd gewaardeerd.

Matig water nodig
Goede luchtzuiveraar
Groeit ook goed iets verder van het raam
Niet giftig
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 25 cm
12 cm
2425 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom