Ga naar hoofdinhoud
Pilosocereus gounellei transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte50 cm
Pilosocereus gounellei
Pilosocereus gounellei
Lengte check
Ze lijkt heel prikkelbaar..

Ben jij op zoek naar een plant waar je echt geen omkijken naar hebt, maar die niet van plastic is? Wij presenteren: De Pilosocereus Gounellei. Deze cactus heeft vast een record behaald voor hoe weinig water ze nodig heeft, dat is namelijk maar een keer per 2 à 3 maanden. Ben je veel weg of vergeet je gewoon altijd om je planten water te geven? Met een cactus als deze in huis is dat helemaal niet erg!

Het liefst staat de Pilosocereus op een zonnige plek, maar een beetje in de schaduw staan vindt ze ook niet erg. Tijdens de zomermaanden heeft ze iets meer water nodig, gemiddeld 1 keer per maand. Ze krijgt veel vertakkingen, maar groeit daardoor wel langzaam. Als de temperaturen stijgen kan het zijn dat ze witte bloemetjes op haar takken krijgt. Deze bloeien echter gek genoeg ‘s nachts.

Weinig water nodig
Licht luchtzuiverend
Volle zon
Niet giftig
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 50 cm
24 cm
5375 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom